Press "Enter" to skip to content

Kebocoran, Gaya Kejohanan Sit N Go

admin 0

Kita semua sudah biasa dengan konsep kebocoran poker, kesalahan dan kesilapan teknikal yang membocorkan cip anda semasa permainan. Dalam artikel ini, kita akan memeriksa kebocoran jenis lain, kebocoran kejohanan. Bukan kebocoran kerepek semasa kejohanan, melainkan kebocoran kejohanan.

Ya, anda dengar betul, kebocoran kejohanan. Anda pasti tidak pernah kalah dalam kejohanan sebagai bentuk  downlaod mega888 apk on here !! kebocoran. Tetapi, seperti membocorkan kerepek adalah hasil dari perkara kecil yang salah, begitu juga dengan kebocoran kejohanan.

Dan, terutamanya dalam Turbo STT, atau dalam hal apa pun Sit n Go, di mana anda boleh masuk dan keluar dari kejohanan secepat yang diperlukan untuk memainkan tangan Hold’em. Maksudnya, tentu saja, sama seperti anda boleh membocorkan kerepek dalam permainan gelanggang secara sembarangan, anda juga boleh membocorkan kejuaraan tanpa pandang bulu.

Untuk membantu memahami konsep ini, fikirkan cara ini mengenai semua kejohanan Sit n Go yang pernah anda mainkan. Katakan hasil kemenangan anda untuk semua kejohanan itu merosakkan seperti ini:

Menang dengan bertuah, 15%.

Menang dengan kemahiran, 25%.

Kalah kerana kurang kemahiran, 20%.

Kalah kerana pelbagai sebab lain, 10%.

Kalah, tetapi bermain hebat, 15%.

Kalah kerana nasib buruk, 15%.

Perhatikan bahawa, di kedua-dua hujung kontinum ini, terdapat sejumlah kemenangan dan kerugian yang biasanya anda jangkakan. Dalam contoh ini, 40% menang dan 30% kerugian. Kebocoran kejohanan ketika itu, adalah kerugian 10% di tengah, yang hilang kerana pelbagai sebab lain. Mereka adalah kejohanan yang kalah yang merupakan calon yang mudah untuk dipujuk ke lingkaran pemenang. Mereka mewakili kebocoran kejohanan yang dapat dipasang.

Tugas memasang kebocoran kejohanan akan memerlukan beberapa analisis permainan, banyak introspeksi, dan keinginan dan disiplin untuk melakukan perubahan dan peningkatan yang diperlukan. Itulah satu-satunya jalan menuju peningkatan.

Dalam kategori ‘pelbagai alasan lain’, berikut adalah beberapa sebab biasa anda mungkin mengalami beberapa kejohanan:

bermain sambil letih,

bermain dengan tergesa-gesa,

bermain sambil terganggu,

bermain terlalu banyak,

bermain tanpa komitmen,

bermain tanpa wang tunai yang mencukupi, dan

bermain tanpa rancangan.

Ini dan banyak lagi alasan boleh menjadi faktor yang menyumbang kepada kebocoran kejohanan anda. Jadi, inilah cabarannya. Kenal pasti alasan anda, kemudian laburkan apa sahaja yang diperlukan untuk membuat perubahan dan penambahbaikan yang diperlukan untuk mengatasi kebocoran.

Sebagai contoh, jika anda tahu bahawa beberapa kerugian kejohanan anda disebabkan oleh bermain ketika terlalu letih, maka ubah jadual rehat atau permainan anda. Atau, jangan mulakan kejohanan jika anda tidak merasa segar sepenuhnya. Mungkin pada masa itu, anda dapat memperbaiki kemasan wang anda dengan sedikit peratusan. Kemudian, serang masalah seterusnya, dan seterusnya, dan seterusnya. Tidak lama lagi, anda boleh berjaya dalam banyak kejuaraan.

Intinya adalah: kami membocorkan banyak kejohanan, dan kami dapat mengatasi kebocoran tersebut.

Dan, inilah insentif: wang besar. Katakan bahawa dengan penghapusan beberapa alasan anda untuk kebocoran kejohanan, anda dapat meningkatkan kadar kemenangan anda sebanyak 5%. Oleh itu, sepanjang 1,000 kejohanan seterusnya dengan kemasukan $ 10 setiap satu, anda bukan sahaja akan berhenti kehilangan $ 500. Tetapi, anda juga akan mula memenangi sekitar $ 1,000. Ini mewakili kira-kira $ 1,500 swing untuk garis bawah anda.

Cuba pertimbangkan. Dengan begitu banyak wang yang dipertaruhkan, jelas kita tidak boleh bermain sehingga kita pertama kali menangani alasan kebocoran kejohanan.

</div

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *